Грети Алексова се разделя не само с властта, но и с Бобов дол

Десислава Панайотова-Янкова
01.11.2011
размер на текста:

Досегашният кмет на община Бобов дол Грети Алексова се разделя не само с властта, но и с Бобов дол. Алексова с нетърпение чака насрочването на датата за първата официална сесия на новоизбрания Общински съвет, на която ще предаде властта на наследника си Кирил Станчев, за да се отдаде на почивка в компанията на семейството на сина си и внучето си в столицата.
Още в края на миналата седмица тя се регистрира като безработна в Бюрото по труда, но не й липсват предложения за работа.
„Първо ще си почина добре, а след това ще обмисля с какво да се захвана, като задължително ще го обсъдя с децата си. Имам три предложения за работа в София и едно от Германия. Децата ми обаче настояват да се захванем с частен бизнес, така че тепърва ще решавам”, обясни за dennews.bg Алексова и фино подчерта, че с края на кариерата й в политическия и обществен живот, личният й живот вече ще бъде само за нея и близките й. Много по-категорична е в решението си, че загубата на кметските избори не слага край на връзката й с Бобов дол, та ще участва активно в работата на местния парламент.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети