НАП продава 99 апартамента в Бобов дол на търг

DenNews.bg
14.10.2013
размер на текста:

Териториалната дирекция на НАП в Кюстендил насрочи търг за продажбата на 99 апартамента в Бобов дол. Жилищата са собственост на обявената в несъстоятелност фирма „Колош”, като средствата от продажбата са за покриване на задължения към държавата.
Това е пореден търг за продажба на апартаментите, организиран от публичния изпълнител Силвия Симеонова и най-вероятно последен, тъй като след това съдбата на собствеността на „Колош” ще се решава от назначения синдик.
Жилищата са в сравнително добро състояние, като всички се нуждаят от лек ремонт, обясниха от ТД на НАП.
В голяма част от апартаментите в момента живеят самонастанили се семейства, а броят на апартаментите, собственост на „Колош” е по-голям, но на търга ще бъдат предложени само жилищата годни за обитаване.
Апартаментите са в различни блокове. Цената им варира в зависимост от площта и състоянието им. 2100 лв. е най-ниската цена-за апаратмент от 44 квадрата, а най-високата е 7 000 лв. за апартамент от 90 квадрата.
На търг през месец май са продадени само два апартамента, като купувачите са от Бобов дол.
Огледът на апартаментите може да се извърши до 18 октомври от 9 до 17 часа. Предложенията за участие в търга се подават в сградата на ТД на НАП в Кюстендил на улица „Демокрация” №55, етаж 3, до 18 октомври включително, от 9 до 17:30 часа, както и по пощата.
Депозитът за участие е в размер на 20 на 100 от тръжната цена и се превежда по банков път до 18 октомври.
Разглеждането на предложенията ще се извърши на 24-и октомври.
Повече инфирмация може да намерите на сайта на НАП – nap.bg или на тел. 078 559132.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети