Хората на Гешев се прицелиха в заплатата на председателя на ОбС-Бобошево Лариса Каменова

DenNews.bg
15.01.2024
размер на текста:

 Гласуваната на последната сесия на ОбС Бобошево заплата от 3 000 лева на председателя Лариса Каменова веднага активира хората на Иван Гешев от Сдружение "Граждански блок". Те излязоха с декларация, която веднага бе публикувана и от техните хора в Дупница. Ето какво гласи тя: 
Движение Граждански блок изразява острото си несъгласие и възмущението на жителите на гр. Бобошево, с. Блажиево, с. Слатино, с. Скрино, с. Усойка, с. Бадино, с. Вуково, с. Доброво, с. Каменик, с. Сопово и с. Висока могила от гласуваната на сесия на ОбС Бобошево месечна заплата на председателя Лариса Каменова в размер на близо 3000 лв. /три хиляди лева/.
Определянето на такова безпрецедентно високо възнаграждение в община, където съществуват огромни инфраструктурни, транспортни и икономически проблеми и голяма част от местното население се бори за оцеляването си с безобразно ниски доходи е акт на наглост и неуважение към жителите на община Бобошево! Настояваме незабавно председателя на ОбС Лариса Каменова да се откаже от своето възнаграждение или да подаде оставка от заеманата длъжност.
Изискваме в кратък срок да се инициира обществено допитване до жителите на община Бобошево относно размера на възнаграждението на председателя на ОбС и общинските съветници и волята на хората да бъде зачетена от местните власти. В случай, че безобразията на местната власт продължават и кмета на община Боношево Стефан Тачев не вземе отношение ще поканим избирателите в община Бобошево на сесия на ОбС, където да се потърси сметка на управниците ИЗБРАНИ от хората да защитават ОБЩЕСТВЕНИЯ, а не ЛИЧНИЯ си интерес!
Движение Граждански блок - Община Бобошево

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети