Дневен хороскоп за днес, 12 октомври

DenNews.bg
12.10.2020
размер на текста:

Овен


През този ден не проявявайте излишна скромност. Не е в стила ви и това ще проличи. Бъдете преди всичко естествени.


Телец


Днес нищо, което изглежда много страшно няма да представлява опасност за вас. Бъдете над нещата и не се давайте на страха.


Близнаци


Това е ден, в който да си дадете сметка, че може би сте преминали някои граници. Не се измъчвайте с обвинения, просто хармонизирайте нещата.


Рак


Днес ще ви се струва, че всичко е невъзможно. Това не е така, просто е нужно да направите първата крачка и всичко ще потръгне повече от добре.


Лъв


През този ден ще имате силно дар-слово. Използвайте го за благородни цели. Манипулациите ще се обърнат срещу вас, ако си ги позволите.


Дева


Това е ден за творчество. Реализирайте всичките ви хрумвания, дори да ви изглеждат несъвършени. Не бъдете прекалено критични към себе си.


Везни


Днес ще може да се уверите, че чувствата, които изпитвате са абсолютно адекватни. Помислете и за правилно решение как да ги реализирате в отношенията си.


Скорпион


През този ден си наложете да бъдете стриктни във всичко, което правите. Денят ще е своеобразен тест за възможностите ви.


Стрелец


През този ден внимавайте какво казвате. Думите ви може да се превърнат в оръжие, което да бъде използвано срещу вас, а вие не искате това.


Козирог


През този ден може да се чувствате малко объркани. Това е напълно нормално - минаваме през много мисли, докато стигнем до главния извод.


Водолей


Това е ден, в който да избягвате взимането на решения по важни въпроси. Ограничете се с рутинни дейности, които не биха застрашили статуквото.


Риби


Това е ден за промени, но в разумни граници. Направете довършителните щрихи, но внимавайте да не развалите цялостната картина. Източник: actualno.com
 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети