Трети футболист си тръгна от Марек

DenNews.bg
23.01.2020
размер на текста:

Трима от тези 11 вече не са в Марек.

Още един футболист на Марек напусна отбора. Полузащитникът Веселин Любомиров е уведомил днес ръководството на клуба, че се разделя с тима и ще замине за Италия. Така той става третият основен играч на дупнишкия отбор, който си тръгва от „Бончук“, през зимната пауза. Още преди Нова година напуснаха капитанът Росен Йорданов и Евгени Гроздин, които преминаха във ФК Кюстендил. Новопривлечени в Марек бяха Иван Калайджийски и Николай Николов. Дали ще има други нови попълнения съвсем не е сигурно, макар отборът остро да се нуждае от такива.

„Да, днес с нас се раздели Веселин Любомиров. Доколкото разбрахме, ще потърси късмета си в Италия. Той ни благодари за времето, което прекара в Марек. Ние също му благодарихме за това, което показа с фланелката на отбора. Много ще ни липсва, защото се раздаваше във всеки мач и ни бе доста полезен. Пожелаваме му успех“, коментира президентът на клуба Цветан Видински. „Дали ще можем да привлечем негов заместник е трудно да се каже. Повечето футболисти, които сме канили, имат претенции, които ние няма как да изпълним. Дано някой ден изгрее слънце и на нашата улица, а не да си говорим само за напуснали играчи“, завърши Видински.

Втората си контрола от зимната подготовка ще изиграе тимът на Марек в събота. Проверката с ФК Кюстендил е от 14 ч. на терена в с. Копиловци.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети