Железничарите от Дупница станаха шампиони на България

DenNews.bg
09.10.2014
размер на текста:

Железничарите от Дупница за пореден път показаха класа на футболния терен и станаха шампион на България. Отборът на Локомотивно депо Дупница спечели Петия юбилеен турнир на Синдиката на локомотивния персонал, като мина победоносно през зеления килим в град Луковит.
Дупничани откриха турнира със сбълъсък с тима на Локомотивно депо Пловдив, от който излязоха победители с 6:3. В следващия мач срещу отбора от Дупница дерайлира Локомотивно депо Горна Оряховица след 7:1. В решителния мач за титлата с Локомотивно депо София на дупничани бе достатъчен и равен резултат, но те непожалиха столичани и с воля и желание за победа я постигнаха с 2:1.
Кметът на Луковит връчи купата и медалите на победителите от Дупница, а след официалната част последва бенефисен мач срещу Управителния съвет на СЛПБ, който завърши с поредната победа на шампионите - 5:2.
От горе на всичко нападателят на дупнишкия тим Крум Николов стана и голмайстор на турнира, а капитанът Исталиян Капитански умело ръководеше съотборниците си, заедно с мениджъра Йордан Камджилов. Неуморимият Димитър Младенов, както и Павел Капитански, Светослав Василев, Костадин Костадинов, Румен Илиев, Методи Кепов и Павел Андреевски също показаха, че се справят отлично с топка в крака.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети