Победа в Добрич праща Марек Юнион-Ивкони на финал

Константин Соколов
28.03.2013
размер на текста:

Марек Юнион-Ивкони играе днес втори полуфинален мач от плейофите във волейболната Суперлигата срещу Нефтохимик. Срещата е от 18 часа и ще се проведе в добричката зала „Изида”, тъй като бургаската „Младост” е заета. Марек има преднина от 1-0 след успеха в понеделник в своята зала с 3:1. Играе се до две победи от 3 мача, като ако днес дупничани надделеят, ще се класират на финала. В противен случай ще се стигне до 3-ти сблъсък, на който домакин ще бъде Марек Юнион-Ивкони в събота.
Желанието на треньора Найден Найденов и играчите му обаче е да решат нещата още днес.
Посрещачът Дмитрий Бахов, който имаше лека контузия и бе заменен в миналия мач с Нефтохимик, вече е готов и ще може да играе на пълни обороти. На неговата позиция добре се представиха и Георги Елчинов и Златан Йорданов, като треньорът Найденов ще има последната дума кои двама да започнат като титуляри. Останалите са ясни. Диагонал Тодор Вълчев, разпределител македонецът Гьорги Гьоргиев и центрове Боби Апостолов и Костадин Гаджанов. Либеро е Мартин Божилов.
В другия полуфинал се срещат Левски Волей и КВК Габрово. Гостите от КВК имат предимство от 1-0 след победата си с 3:0 в първия мач.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети