Мениджъри и служители в офис най-желани за съпрузи

dennews.bg
30.05.2011
размер на текста:

Добре печелещ офис служител или мениджър са начело на класацията в списъка най-желаните професии за бъдещия им партньор. Следват ги лекарят, ветеринарният лекар или зъболекарят, а третото място е за адвоката, като следват учителите и мъжете със собствен бизнес. Тези резултати са посочени след изследване на базата информация от жените потребителки на сайта Match.com, който представлява най-голямата онлайн агенция за запознанства във Великобритания. Пак според резултатите от тези изследвания най-малко желаните професии са библиотекар, цветар и шофьор на ТИР.
"Успехът е секси и мъж, който е достигнал до мениджърско ниво, се възприема като отговорен, амбициозен и зрял.Това са привлекателни качества за жените, които предпочитат "алфа" партньор, който е решителен и амбициозен", обяснява Кейт Тейлър, служител на един от най-посещаваните сайтове за запознанства в света.
"Служителите в офис са също привлекателни, това означава, че те работят квалифицирана работа с нормално работно време, което би се харесало на жените, предпочитащи половинките им да работят от девет до пет със свободни вечери или уикенди, които да прекарват с тях", допълва Тейлър.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети