Хороскопът за 13 май

DenNews.bg
13.05.2024
размер на текста:

Овен

Този понеделник Ваше признание ще трогне някого. Не се срамувайте от емоциите си и това, което чувствате, особено ако са положителни. 

Телец

Този понеделник ще можете да въздействате върху събитията и обстоятелствата. Не отстъпвайте от позициите си, за да получите това, от което имате нужда.

Близнаци

Този понеделник не си усложнявайте живота с излишни задачи, които ще си дадете сами. Придържайте се към рутината и мислете за идващото лято.

Рак

Този понеделник не мислете какво мислят другите, а се придържайте към етиката и морала в отношенията Ви с близкия Ви човек. 

Лъв

Този понеделник не хабете силите си за нещо, за което не сте уверени че си заслужава. Не се притеснявайте от това какво мислят другите. 

Дева

Този понеделник е ден, в който да бъдете по-толерантни към другите. Някой има нужда от прошка - дайте му я. Всеки прави грешки.

Везни

Този понеделник ще се убедите в нечия правота. В това няма нищо фатално. Направете си изводите без да се измъчвате.

Скорпион

Този понеделник Ваша блестяща идея може да бъде компрометирана единствено заради лоша комуникация. Мислете добре преди да кажете нещо.

Стрелец

Този понеделник може да се почувствате виновни спрямо някого. Извинението ще свърши добра работа, а вие не се товарете с излишна вина.

Козирог

Този понеделник ще Ви посетят интересни идеи. Обмислете ги добре преди да им дадете развитие и изява. Някой може да се стресне.

Водолей

Този понеделник не бързайте да споделяте какво мислите. Запазете идеите си в тайна, докато настъпят по-подходящи времена за споделянето й.

Риби

Този понеделник избягвайте сериозните разговори и спорове. Няма нужда да доказвате нищо на никого. Знайте цената си.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети