Хороскопът за 10 май

DenNews.bg
10.05.2024
размер на текста:

 Овен

Този петък не подгъвайте крак. Всичко, което направите сега ще ви служи дълго и вярно. Залагате основата на обещаващо бъдеще. 

Телец

Този петък бъдете по-благосклонни към себе си. Не се съдете прекалено жестоко за Вашите грешки. 

Близнаци

Този петък е ден за глезене - време е да зарадвате сетивата си. Бъдете откриватели. Опитайте нещо ново - храна, напитка или друго.

Рак

Този петък не се оставайте да скучаете. Намерете си достойно забавление. Най-добре е това да се случи във весела компания.

Лъв

Този петък смело може да се доверите на интуицията си. Тя със сигурност няма да обърка посоката, в която да ви води. Вечерта посветете на забавления. 

Дева

Този петък ще имате нужда от нещо ново. Търсейки инстинктивно това нещо, можете да се държите по начин, който ще изненада мнозина, че сте неуязвими.

Везни

Пазете силите и духа си. Най-добре избягвайте споровете и сложните разговори. 

Стрелец

Този петък наблегнете на действията. Излишните думи сега няма да са ви от полза и могат само да усложнят ситуацията в личен аспект.

Козирог

Този петък бъдете мили към себе си. Пощадете се, поглезете се, купете си нещо хубаво и лъскаво. Вие го заслужавате! 

Водолей

Този петък не се обвинявайте излишно, за каквото и да било. Вие сте прекрасни и няма друго мнение по въпроса. Горе главата!

 Риби

Този петък не се фокусирайте върху лошото. Имате много възможности, за да сте щастливи, просто трябва да им обърнете повече внимание.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети