Хороскопът за 22 април

DenNews.bg
22.04.2024
размер на текста:

 Овен

Този понеделник не вярвайте много на другите, а и на себе си. Илюзиите сега ще са силни, но много далече от реалността.

Телец

Този понеделник ще съумеете да надмогнете сериозно предизвикателство. Щом можете да направите това - всичко останало ще е по силите ви. Поздравления! 

Близнаци

Този понеделник ще имате шанса да се запознаете с нови хора и да внесете нещо ново и свежо във всекидневието си.

Рак

Този понеделник ще имате шанса да се запознаете с нови хора. Някои от тях ще станат ваши приятели и ще променят живота ви.

Лъв

Този понеделник се опитайте да не използвате критика и и отрицателни послания. Особено ако става въпрос за безобидни неща. Не си търсете неприятели. 

Дева

Този понеделник е ден приветствайте всичко, което води до промяна. Няма за кога да отлагате. Колкото по-скоро - толкова по-добре за вас. 

Везни

Този понеделник е много важно да сте благоразположени към близките си. Дайте им шанс да ви зарадват. Те го правят, както могат. 

Скорпион

Този понеделник е важно да спазвате баланса във всичко. Търсете хармонията, но не бъдете перфекционисти. Последното само ще ви натовари.

Стрелец

Този понеделник внимавайте на кого гласувате доверие. Вашата добрина може да се обърне срещу вас. Понякога се случват и такива неща.

Козирог

Този понеделник може да сте спокойни, че ще имате подкрепата, от която се нуждаете. Действайте смело и последователно в реализирането на желанията ви.

Водолей

Този понеделник си представете положителния развой на събитията. Бъдете оптимисти и добрият резултат няма да ви кара да чакате. 

Риби

Този понеделник бъдете сигурни какво точно искате. Някой ще се вслуша в желанията Ви и ще се постарае да ги осъществи точно, както си ги представяте.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети