Хороскопът за 15 април

DenNews.bg
15.04.2024
размер на текста:

Овен 

Този понеделник ще бъде щедър откъм време и възможности. Ще можете да наваксате много пропусната работа и да постигнете успех. 

Телец

Този понеделник ще ви даде шанс да заемете лидерска позиция в сферата Ви на дейност. Въоръжете се със самочувствие и мобилизирайте ресурсите си!

Близнаци

Този понеделник ще ви предостави голям шанс за успех. Труден, но с дълготрайни и положителни последици. Постарайте се и не се отказвайте! 

Рак

Този понеделник ще може да избирате на чия страна да застанете. Важно е да не изберете лесното. Положете усилия, за да изявите добродетелите си . 

Лъв

Този понеделник ще е важен за бъдещето Ви. Постарайте се да сте добронамерени и искрени, както и да давате това, което бихте искали да ви се върне.

Дева

Този понеделник ще ви дари с необходимото Ви търпение. Не стойте със скръстени ръце, а моделирайте събитията по Ваш вкус и настроение.

Везни

Този понеделник няма да ви поднесе очакваните чудеса, но това означава само, че те се подготвят да бъдат още по-вълшебни. Заредете с търпение.

Скорпион

Този понеделник ви очаква изключителен успех. Всичко ще върви по вода. От вас се иска само да следвате, предварително начертания план.

Стрелец

Този понеделник ще имате сериозен успех. Изиграйте с наслада и гордост ролята си на победител и очаквайте бурни аплодисменти. 

Козирог

Този понеделник ще трябва да се постараете сериозно, за да постигнете целта си, но в крайна сметка ще успеете! Хубавото не идва лесно! 

Водолей

Този понеделник всички преговори и действия, свързани с пари и финанси ще имат успех. 

Риби

Този понеделник заложете на красотата около себе си. Направете така че да имате пряк досег с нея по всяко време и денят ще премине с усмивка.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети