Хороскопът за 22 февруари

DenNews.bg
22.02.2024
размер на текста:

 Овен


Този ден не давайте пари назаем. Не е ясно кога ще ви бъдат върнати, а може и изобщо да не се случи.


Телец


Този ден ви е даден за красота. Обърнете внимание на външния си вид- може би е време за промяна.


Близнаци


През този ден може да усетите тежестта на задълженията ви напоследък. Товарът ви е огромен и е добре да помислите какво може да оставите.


Рак


През този ден много добре ще ви се отрази, ако направите нещо с ръцете си извън обичайните ви дейности. Не подценявайте силата на изкуството.


Лъв


Това е ден, в който ще разберете, че победата не винаги е най-важното. Покажете, че можете да бъдете други и да признавате грешки те си.


Дева


Днес ще изпитате неистова нужда от нещо ново. И за вас ще е най-добре да я удовлетворите, за да не си навредите от собственото ви недоволство.


Везни


Днес съществува риск да се държите прекалено лекомислено. В това няма нищо лошо, ако се случва рядко и ако сте готови да си понесете последиците.


Скорпион


През целия ден ще ви измъчва вдъхновение. Ще ви измъчва, защото ще ви мързи невероятно.


Стрелец


През този ден ще имате шанса да подновите отношения, които отдавна не са на нивото, на което ви се иска. Сега може да построите този мост отново.


Козирог


През този ден е много важно да сте в течение на всичко, което се случва около вас. Информацията може да се променя и вие трябва да знаете най-важното, което се е случило.


Водолей

 

Задачата ви днес е да проумеете, а не да промените ситуацията, в която се намирате. Тя е такава, каквато е и с прекалено много участници.


Риби


Този ден се опитайте да бъдете обградени от любими хора. Ако не са ви поканили някъде, сами организирайте събиране с близките ви приятели. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети