Дангов за шамарите: Поръчка на Гуги Барабата с изпълнители двама глупаци- Борчето депутат и Гошко на мама

DenNews.bg
03.01.2024
размер на текста:

 Поръчка на Гуги Барабата с изпълнители двамата глупаци- Борчето депутат-малко по-големия депутат и Гошко на мама- глупак № 1 .

Така кметът на Дупница Първан Дангов определи обвиненията на бившия общински съветник Георги Наумов, че му е ударил два шамара в Спортната зала в Дупница по време провелата се галавечер "Профайт" по кик-бокс. 

*Гуги Барабата- така кметът нарича от последните сесии на местния парламент общинския съветник от ГЕРБ Емил Гущеров. Борчето-депутат и по-малкият глупак- народният представител от ГЕРБ Даниел Александров. Гошко на мама, глупак № 1- Георги Наумов.

Дангов обяви, че на пресконференцията в офиса на ГЕРБ на 29-и декември, където Георги Наумов заяви, че е бил ударен от кмета заради опита му да изясни твърденията на градоначалника, че 3 000 лева, отпуснати за коледен турнир по борба, не са реализирани, и трябва да бъдат върнати, единственото вярно нещо е неговото име. И показа документи за дарение за 3 000 лева, отпуснати на сдружение "Дупница-спорт" от фондация "Български спорт"

На пресконференцията, първа за тази година, Първан Дангов се обърна към тримата със следните твърдения:

Аз не раздавам шамари, за разлика от Гуги Барабата. Той би волейболен съдия в Спортната зала, но този скандал бе потушен тогава от заместник-кмета по зеленчуковите въпроси (б.а.-Крум Милев).

След като призовах Гошко на мама да върне парите за втори път, искам да попитам, дали има отношение с едно убийство в Градската градина?

Кога Борчето депутат ще оправи своите проблеми с правосъдието и ако педофилския скандала, в който е замесен, е истина, по какъв начин стои и формира мнение. Кога говори истината?

Всичко от коментара на кмета на Дупница по темата, вижте във видеото: 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети