МВР и частни охранители ще пазят на двубоя между Левски и израелския Апоел Беер Шева

DenNews.bg
17.08.2023
размер на текста:

Футболна среща от турнира на „Лига на конференциите“ между отборите на ПФК „Левски“ и израелския  ФК “Апоел Беер Шева“ ще се проведе от 20 часа на стадион Виваком Арена „Георги Аспарухов”. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри/. Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват в случаи на възникнала необходимост. С цел избягване на струпване, апелът към зрителите е да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18 часа.

Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на града.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част.

 

От страна на организатора са предприети стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет. Феновете на „Левски“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б и В, а тези на ФК “Апоел Беер Шева“ на сектор Г.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети