Калин Гелев е номинацията на ГЕРБ за кмет на Сапарева баня

DenNews.bg
23.07.2023
размер на текста:

 На проведено номинационно събрание членовете на ГЕРБ - Сапарева баня издигнаха единодушно кандидатурата за кмет на досегашния градоначалник на Сапарева баня Калин Гелев. Успешният кмет, с два мандата зад гърба си, бе единствената номинация на членовете на общинската структура.

Гелев благодари за гласуваното доверие и категоричната подкрепа на структурата и обеща с всички сили да продължи да се бори за развитието на община Сапарева баня. “Справихме се с много предизвикателства последния мандат, трудностите не ни плашат и спират. Има с какво да се гордеем като свършена работа и ви обещавам, че ще надградим постигнатото досега”, заяви Калин Гелев.

По време на събранието номинации за кмет на с. Сапарево получиха Катя Петливанска и Калин Базиргянов. Заслужени благодарности за работата му през тези два мандата получи досегашният кмет на Сапарево Йордан Йорданов, който реши да не се пуска на есен в кметската надпревара.
За с. Овчарци номинирани бяха Йордан Куйов, Веска Джаджарова и Тони Кацарски. За с. Ресилово членовете на структурата предложиха: Валентин Караганов, Васил Карачорски и досегашната кметица Мариана Доцина.

Номинации за общински съветници получиха: Любомир Георгиев, Борислав Паланков, Николай Мертекчийски, Калин Цинцински, Любомир Кръстев, Асен Джаджаров, Иван Кьосев, Мишел Виячева, Иван Куйов, Васил Карачорски, Ивона Лазарова, Калин Базиргянов, Евелина Гиздова, Калин Гелев, Васил Говедарски, Гергана Лазова, Милен Колев, Николай Джоргов, Иво Иванов, Йордан Камджилов, Ася Димитрова, Христо Милтенов, Йордан Йорданов и Борислава Гавазка.

Окончателната подредба на листата със съветници и кандидати за кметове ще бъде утвърдена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети