Хороскопът за 9 март

DenNews.bg
09.03.2023
размер на текста:

Овен

През този ден не чакайте удобен момент, за да направите това, което искате. Още от сутринта действайте директно и смело.

Телец

През този ден и малкото неща, които ви създават дискомфорт ще изчезнат. Не търсете трудностите и не си създавайте изкуствени проблеми.

Близнаци

През този ден малко от нещата ще бъдат на вашето ниво. Проявете благородство и не издавайте истинските си мисли и чувства.

Рак

През този ден стара случка може да вгорчи деня ви. Не си слагайте на сърце, но се разделете с миналото, което ви товари излишно.

Лъв

През този ден ще получите уверение за правотата си. Не оставяйте никого да налага погрешните си виждания и стъпки, свързани с тях.

Дева

През този ден една топла дума ще стопли сърцето ви за дълъг период от време. Направете същото в отговор, както и за други хора.

Везни

Това е ден, който да посветите на радостта от общуването. Уговорете среща с приятели, посетете събитие с много хора.

Скорпион

Най-успешна ще е първата част от деня. Тогава за вас няма да има невъзможни неща. Ритъмът на събитията ще е разнообразен и това може да е предизвикателство за вас.

Стрелец

През този ден избягвайте преговорите и сериозните разговори. Това не е ден за анализ, а за леко и приятно общуване.

Козирог

Това е ден, в който не са препоръчителни промени и силни изказвания. Пазете от крайни решения и стъпки.

Водолей

През този ден ще получите сериозен отговор на важен за вас въпрос. Това ще ви направи един от най-щастливите хора на земята.

Риби

През този ден ще получите доказателство за вашето превъзходство. Нека това не ви главозамайва, но го отчетете като плюс.

 Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети