Хороскопът за 7 декември

DenNews.bg
07.12.2023
размер на текста:

Овен

През този ден и да искате няма да можете да скучаете. Не бързайте да се разочаровате. Добрите новини ще дойдат вечерта.

Телец

Очаква ви изпълнен със събития ден. Дори да не сте главното действащо лице няма да останете без вълнуващи преживявания.

Близнаци

През този ден мнозина от вас ще искат да си останат у дома, но това означава да пропуснете интересни случки в работата. Не закъснявайте.

Рак

През този ден усещането за тишина и спокойствие ще е само във вас самите. Отвън ще ври и кипи - желателно е да се включите в случващото се.

Лъв

Денят ще е много интересен. Може да не се чувствате много добре в него, но резултатите ще са изненадващо добри и дълготрайни.

Дева

През този ден бъдете активни. В работата отношенията ще са добри и ще имате желание да постигнете повече. Някои ще се заемат с нов проект.

Везни

През този ден бъдете внимателни. Не отивайте на непознати места - съществува риск да се загубите. Избягвайте и тълпите.

Скорпион

През този ден комуникацията няма да е най-силната ви страна. Бъдете внимателни при изпращането на текстови съобщения - възможно е да объркате получателя и това да доведе до недоразумение.

Стрелец 

 Този четвъртък всичко ще се случва прекалено бързо. Дори да искате няма да успеете да обхванете всичко, но бъдете максимално наблюдателни.

Козирог

Денят е подходящ за промени във външния вид. Сега смело може да експериментирате с прическата. Новата прическа ще ви даде допълнителна енергия.

Водолей 

През този ден не разпилявайте енергията си. Общуването, особено по служебни въпроси ще бъде много ефективно. Очаквайте предложение за работа.

Риби

Денят ще бъде такъв, какъвто си го направите. Само от вас зависи дали ще се чувствате щастливи или не. Не обвинявайте другите.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети