Хороскопът за 2 декември

DenNews.bg
02.12.2023
размер на текста:

Овен

Тази събота ще разберете колко ценно е приятелството. Някой близък има рожден ден - обадете му се и уговорете среща.

Телец

Тази събота се погрижете за съня и почивката си. Не злоупотребявайте с алкохол - ще съжалявате за невъздържанието си. 

Близнаци

Тази събота може да ви изправи пред сериозен избор. Помислете добре, за да не загубите време в ходене в грешната посока.

Рак

Тази събота ваша постъпка ще бъде оценена високо. Бъдете сигурни, че няма да се злоупотреби с добрината ви и продължавайте в същия дух. 

Лъв

Тази събота ще ви дари с повече свободно време за вас самите. Използвайте случая, за да помислите предварително как точно да го използвате.

Дева

Тази събота бъдете внимателни в храненето и напитките, които приемате. Може да почувствате известно неразположение. Заложете на здравословно хранене и избягвайте непознатите заведения. 

Везни

Тази събота някои от плановете ви може да претърпят промени. Просто изберете други дейности, с които да се заемете и не се фокусирайте върху лошото.

Скорпион

Тази събота си направете подарък, дори и да нямате повод. Изберете нещо, което наистина ви харесва и ще ви радва. 

Стрелец

Тази събота може да откриете неподозиран талант у себе си. Не се съмнявайте нито за миг, че имате поле за развитие и действайте смело.

Козирог

Тази събота бъдете сигурни, че вашите приятели ще се отзоват на молба за помощ. Сега е точно такъв момент и не се колебайте да се обадите на когото трябва.

Водолей

Мнозина имат моменти на съмнение в себе си, но това не е здравословно ако продължи прекалено дълго. Вдигнете глава и погледнете оптимистично на нещата.

Риби

Тази събота ще ви очарова със спокойствието си. Това ще е вашата най-голяма награда за почивния ден. Опитайте се да запечатате всеки миг на щастие.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети