Хороскопът за 1 декември

DenNews.bg
01.12.2023
размер на текста:

 Овен 

През първия ден на декември се въздържайте от експерименти. Добре познатите ви и отработени методи за работа ще ви свършат повече работа от това да опитате нещо ново.

Телец

Първият ден на новия месец рискува да ви потопи в меланхолия. Бъдете в своята върхова форма, за да не се отдаде на съжаление по тях. Най-доброто тепърва предстои.

Близнаци

Първият ден на новия месец не бързайте да правите крайни изводи и да взимате решения. Някой ще се опита да разбере мнението ви, но вие си дръжте езика зад зъбите. В това ще се крие силата ви.

Рак

Първият ден на новия месец може да ви изправи пред равносметка. Имате потенциала да накарате слънцето да се покаже и да се задържи по-дълго в живота ви.

Лъв 

Бързата работа - срам за майстора. Това трябва да бъде девизът ви днес. Дори да не довършите нещата ще е по-добрият вариант от прибързани действия.

Дева

Днес някой ще ви довери тайна. Това може да бъде проверка за толерантността ви. Не предавайте доверието, което ви е гласувано.

Везни 

Точно сега е много важно да се чувствате добре в кожата си. Следвайте мечтите си.

Скорпион

Първият ден на новия месец може да ви се стори малко скучен. Направете така че да се разнообразите, но не въвличайте други хора в това си начинание.

Стрелец

Първият ден на новия месец е ден за открития. Нека те засягат вас самите. Не се ровете в живота на другите, там няма нищо ценно за вас.

Козирог

Първият ден на декември ще ви поднесе малка победа. Това е само една от предстоящата поредица, която ви очаква. Заредете се с търпение за празнуването.

Водолей

Първият ден на новия месец усмивката ви може да направи чудеса. Използвайте я по-често, но с чисти помисли. Тя не винаги ще може да замести действията ви.

Риби

Първият ден на декември направете нещо необикновено. Позволете си повече време за любимите ви дейности. Когато повярвате в мечтите си те наистина се сбъдват. Седмицата на Големите пари се задава за тез

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети