Хороскопът за 28 ноември

DenNews.bg
28.11.2023
размер на текста:

 Овен

Този вторник ще си дадете сметка, че сте оставили в миналото някои свои грешки и това ви измъчва. Просто се върнете към тях и ги поправете.

Близнаци

Този вторник може да се събудите с чувство за умора. Направете гимнастика, изпийте прясно изцеден сок и закусете здравословно.

Телец

Този вторник ви очакват интересни срещи. Някоя от тях може да се окаже грешка, която да доведе до приятно запознанство с романтичен оттенък. 

Рак

Този вторник ще започне с изключително желание за творчество. Помислете как може да му намерите приложение в работата си. Нещо повече – това може да ви донесе предимство пред останалите и добър повод за повишение.

Лъв

Този вторник още от сутринта ще настъпят някои промени в плановете ви. Най-добре се откажете от предварително замисления график. По- добре се адаптирайте към събитията и се включите ефективно в тях.

Дева

Този вторник ще ви донесе приятна изненада от страна на вашата половинка. Няма нужда да скромничите. Напълно заслужавате това, което ще ви се даде.

Везни

Този вторник ще имате нужда от повече разум, но това не означава да се превърнете в машина. Не се знае дали не е добре да проявите и малко емоция, просто спазвайте границите.

Скорпион

Денят обещава много слънце за вас, дори ако на небето е скрито от облаци. За да запазите повече от тази топлина задължително я споделете с близък човек.

Стрелец

Този вторник ще положи началото на период, с който у вас ще започне промяна в положителна насока. Не се плашете от нея, тя действително ще ви донесе само добро и ще ви представи в една нова и по-добра светлина.

Козирог

Този вторник ще имате късмета да сте на точното място и в точното време. Остава само да хванете възможността и да се включите в точния момент с подходящите думи и действия. 

Водолей

Този вторник не влизайте в конфликт с хора, които са под вашето ниво. Това няма да доведе до нищо освен до загубено време и нерви.

Риби

Този вторник е моментът да си дадете сметка, че не може, а и не трябва да контролирате всичко. Някои неща се развиват добре и без да се тревожите.

Източник: © Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети