Хороскопът за 25 ноември

DenNews.bg
25.11.2023
размер на текста:

Овен

Силата на вашия чар днес ще зависи до голяма степен от изтънчеността на речта ви. С няколко грациозни завъртания можете да спечелите нечие сърце.

Телец

Днес може да се окажете в центъра на много голямо внимание от страна на другите. В началото ще ви е приятно, но все пак ще е уморително.

Близнаци

Днес ще имате лукса да поемете някои рискове. Такова поведение ще бъде оправдано сега. Важното е да не се превръща в навик.

Рак

Тази събота хоризонтът над вас може да е облачен. Това има и своите предимства - със сигурност няма да слънчасате. Не драматизирайте.

Лъв

Днес най-накрая ще ви бъде дадена малко почивка. Можете да се отпуснете и да не се тревожите за нищо. Изберете приятна компания за вечерта.

Дева

Днес няма да имате нужда да показвате картите си. Ако искате да направите това доброволно - най-добре изчакайте, още не е дошло времето.

Везни

Днес търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Осъществяването на събитието, което толкова очаквате, ще се забави. Фокусирайте се върху нещо монотонно.

Скорпион 

Това е ден, в който ако искате нещо ще трябва да си го осигурите сами. Не очаквайте от другите да отгатнат и изпълнят желанията ви.

Стрелец

Днес може да бъдете предизвикани да погледнете на нещата по различен начин. Най-вероятно няма да ви хареса, но все пак ще е полезен опит.

Козирог

Ако някой знае от какво наистина се нуждаете, това сте само вие и никой друг. Също така само от вас зависи дали ще го получите.

Водолей

Тази събота всички ще се борят за вниманието - от близки роднини до случайни познати. Някой явно ще трябва да бъде пренебрегнат, опитайте се да го направите тактично.

Риби

Тази събота ще трябва да промените решение, което сте взели наскоро. Обстоятелствата са се променили и действията ви е добре да бъдат коригирани.

Източник/ © Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети