Хороскопът за 26 януари

Dennews.bg
26.01.2023
размер на текста:

 Овен

Това е ден, в който да бързате бавно. Никак няма да ви е трудно да го направите, затова не бъдете упорити и настоятелни.

Телец

През този ден ще имате сериозни поводи да се гордеете със себе си, а това е и добър повод да го отпразнувате. Но бъдете умерени.

Близнаци

През този ден ще получите интересно предложение, свързано с работата ви. Помислете добре, ако първата ви реакция е да откажете.

Рак

През този ден не се захласвайте по авторитети. Много вероятно е да бъдете неприятно изненадани от човек, на когото сте се възхищавали.

Лъв

През този ден не форсирайте събитията. Денят е даден, за да проявите покой и смирение и затова ще ви дари със спокойствие.

Дева

Новите познанства днес ще прераснат в важни и дълготрайни отношения. Смело правете планове и мечтайте с размах.

Везни

През този ден интуицията няма да ви подведе, така че ако ви предстои важно решение - се прислушайте и към нея. Бъдете далновидни.

Скорпион

През този ден не бързайте да се съветвате с другите, относно решението на ваш важен личен проблем. Сами трябва да направите избор.

Стрелец

През този ден ще бъдете набелязани от някого. Някой ще ви направи предложение. Имайте самочувствие за способностите ви.

Козирог

Денят е подходящ и за важни разговори с началници и хора на ръководни длъжности в институции. Бъдете ясни в исканията си.

Водолей

Денят е подходящ за промени във външния вид. Нова прическа ще подобри цвета на косата ви и дори може да се отрази положително на здравето ви.

Риби

През този ден не разказвайте сънищата си, колкото и да ви се иска. Сега те трябва да останат тайна и да са достъпни само за вас. 

Actualno.com