Хороскопът за 23 януари

Dennews.bg
23.01.2023
размер на текста:

Овен

Днес може да се натъкнете на нещо, за което да не намерите рационално обяснение. Има и такива неща и те не винаги носят злини.

Телец

Прибързаните думи, които сте казали преди могат да ви бъдат представени в изопачен вариант. Бъдете максимално спокойни, докато поправяте грешката си.

Близнаци

Днес трябва да бъдете максимално внимателни във всичко, свързано с финансови въпроси. Ако е възможно, по-добре е изобщо да отложите всякакви покупки.

Рак

Днес можете да научите нещо, което ще ви даде власт над някого или ще ви постави в неудобно положение. Всичко зависи от това как ще използвате информацията.

Лъв

Днес не трябва да се подлагате на претоварване, както физическо, така и емоционално. Мислете преди всичко за собственото ви благополучие.

Дева

Днес ще имате достатъчно възможности за изява, но изберете само 1-2 от тях. Не се изкушавайте да се заемете с прекалено много неща.

Везни

През този ден полетът на мисълта ви ще изпреварва възможностите на организма ви. Съобразете се със силите и ресурсите ви.

Скорпион

Днес може да се наложи да изразходвате много енергия за справяне със стреса, причинен от не съвсем успешни опити да оправдаете представата на някой друг за вас. Не си го причинявайте.

Стрелец

Днес е добър ден за работа по финансовата или бизнес страна на кариерата ви. Практичността е качеството, което ще се изисква от вас на първо място.

Козирог

Спомените със сигурност са приятно нещо, но можете да получите много повече полза и удоволствие, ако гледате напред. Забравете миналото.

Водолей

Това е ден, в който може да се поглезите с повече време и грижа за външния ви вид. Купете си нова дреха.

Риби

Това е ден, в който от вас ще се изисква малко, за да постигнете целта си. Направете тази малка, но трудна крачка.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети