Хороскопът за 22 януари

Dennews.bg
22.01.2023
размер на текста:

 

 

Овен

Днес погледнете по-отблизо събитията, поне едно от тях е много вероятно да промени драстично хода на живота ви. Вярно, не за дълго.

Телец

Събитията ще се развиват малко по-бързо, отколкото бихте искали. Днес може да имате желание да станете упорити – не му се поддавайте.

Близнаци

Ако всичките ви проблеми са финансови, тогава е по-добре да ги отложите малко. Засега бъдете пестеливи и разумни.

Рак

Днес ще бъдете като вълшебник, който с лекота ще прави това, което изглежда просто физически невъзможно. Всички ще ви гледат с възхитено удивление.

 

Лъв

Днес имате шанс да изпитате силата на земната гравитация. Препоръчваме да се въздържате от летене насън и падане в действителност.

Дева

Днес може да сте малко извън реалността. Реално нищо страшно не ви заплашва, бъдете внимателни с парите си.

Везни

През този ден ще бъдете опора за мнозина. Настройте се на творческа вълна - предложете решения, свързани с изкуството.

https://www.dennews.bg/news/2023/1/22/68715-svobodni-rabotni-mesta-v-byuro-po-truda-dupnica-i-filialite-na-susednite-obshtini


 Скорпион

През този ден не се подавайте на съмнения. Вярвайте в себе си повече от всякога и дръжте самочувствието си на нужното ниво.

Стрелец

През този ден проявете толерантност или се опитайте внимателно да скриете истинските си чувства към човека, с когото ще общувате днес. Не влизайте в конфликти.

Козирог

Днес повече от всякога си струва да бъдете мили и да раздавате ослепителни усмивки надясно и наляво. Резултатът ще ви хареса.

Водолей

Това е ден, в който да бъдете разбиращи. Бъдете добър слушател, но все пак внимавайте да не се товарите много с чуждите проблеми.

Риби

Днес може да бъдете предизвикани. Приемете го така, сякаш ви се случва всеки ден. Подобна тактика ще обезсърчи врага.

 Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети