Хороскопът за 19 август

DenNews.bg
19.08.2022
размер на текста:

 Овен


През този ден няма да ви е лесно да обясните но на околните какво точно искате. Изчакайте по удобен момент да представите идеите си.

 

Телец


През този ден очаквайте объркване на плановете. Няма смисъл да се ядосвате - от това нещата няма да се подредят. Опитайте се да си легнете рано.

 

Близнаци


През този ден може да получите лоша новина. Приемете я и я забравете. Не допускайте да вгорчи деня ви.


Рак


Днес ще може да свършите много повече неща, отколкото сте си представяли. Как да свалите напрежението ли? Вечерта се опитайте да медитирате, за да свалите напрежението от себе си.


Лъв


Този четвъртък бъдете сигурни, че това което правите наистина го желаете. В противен случай всичките ви усилия ще отидат на вятъра.


Дева


Преди да предприемете, каквото и да било днес - се посъветвайте с ваш верен приятел. Възможно е да ви спести много главоболия.


Везни


През този ден спокойно може да се оставите да плувате по течението. Каквато и да е посоката - тя ще ви отведе на правилното място.


Скорпион


През този ден бъдете внимателни с критиката си към другите хора. Рискувате да нараните някой, което съвсем не заслужава подобно отношение.


Стрелец


Това е ден, в който е много важно да запазите самообладание и да бъдете хладнокръвни. Каквото и да се случва вие бъдете непоклатими като скала.


Козирог


През този ден се опитайте да забравите всичко лошо, което ви тормози в последно време. Облекчени от този товар ще може да тръгнете уверено напред.


Водолей


Границите на търпението ви днес няма да са широки. Имайте го предвид преди да се потопите в сложна ситуация. Най-добре излезте от нея навреме.


Риби


През този ден не бъдете прекалено критични към себе си. Ако попаднете в капана на самосъжалението, ще ви е много трудно да се измъкнете от него. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети