Хороскопът за 11 август

DenNews.bg
11.08.2022
размер на текста:

 Овен


Днес ще сте господари на положението. Възползвайте се от свободата си. Само не забравяйте, че резултатите от деня ще продължат и след това.

 

Телец


Това е ден, в който трябва да проявите повече дисциплина. Всяка допусната грешка сега може да ви струва скъпо в бъдеще.


Близнаци


Това е ден, в който да се насладите на свободата си. Не поемайте ангажименти и помислете само и единствено за себе си.


Рак


Днес ще сте наясно с това, което искате. Преминете смело към постигането му. Алкохолът днес ще е лош съветник. Внимавайте с лекарствата.


Лъв


Това е ден, в който ще осъзнаете, че правилата, към които сте се придържали вече не са същите. Доверете се на емоциите и интуицията си.


Дева


През този ден останете традиционалисти. Внезапните хрумвания няма да ви полезни, дори напротив. Пазете се от интриги, не се доверявайте на слухове.


Везни


Днес ще ви е трудно да се съсредоточите. Избягвайте взимането на решения и поемането на допълнителни отговорности.


Скорпион


Това е ден, в който да не предприемате нищо ново. Останете там, където сте. Сега всяко движение напред или назад може да доведе до непредвидими последици.


Стрелец


Това е ден, в който ще трябва да сте здраво стъпили на земята. Емоциите ще ви дойдат в повече и може да не успеете да ги укротите. А трябва.


Козирог


Днес не преследвайте целите си с цената на всичко. Денят е отреден за мечти, чертаене на планове, а не за активни дейности.


Водолей


Днес може да имате сериозни разногласия с колеги. Ако издържите на напрежението ще може да обясните и дори да наложите идеите си.


Риби


Това е ден, в който може да намалите темпото. Не си поставяйте допълнителни задачи за изпълнение. Подарете си повече часове свобода и разходки. 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети