Хороскопът за 10 август

DenNews.bg
10.08.2022
размер на текста:

 Овен

Днес трябва да отдадете дължимото на ваш близък. Направили са прекалено много за вас. Дайте си сметка с какво точно сте се отблагодарили вие. Не оставайте длъжни.

Телец

Днес се опитайте да влезете в кожата на другите. Ще трябва да направите компромис, за да запазите щастието си. Не забравяйте духа на празника.

Близнаци

Днес не поставяйте съществени задачи. Отпуснете се пред телевизора или в леглото с книга в ръка. Изключете телефона.

Рак

Това е ден за пълно спокойствие. Не се опитвайте да разрешавате проблеми. Бягайте от споровете.

Лъв

Днес ще получите неочакван подарък. Покажете, че оценявате жеста високо, дори да нямате възможност да отвърнете със същото.

Дева

Денят е добър за представителите на вашия знак. Предимство ще ви даде спокойствието, с което ще сте надарени. Прекрасен ден за споделяне на семейното щастие.

Везни

Денят ще ви поднесе изненадваща възможност, въпреки че денят е почивен. Това може да бъде осъзнаване за нова възможност за бизнес от занимание, което до момента се правили само за удоволствие.

Скорпион

Днес се опитайте да изхвърлите мислите за работа от главата си. Ако обаче не се получи и някаква несвършена работа ви притеснява – отдайте ѝ се! Непременно намерете време и за семейството си вечерта.

Стрелец

Днешният ден ще е светъл, както и състоянието на душата ви. Обадете се на онзи приятел, на когото отдавна се каните да се обадите. Звездите ви обещават топла и незабравима среща.

Козирог

Усмихнете се и денят ще премине добре. С положителната си настройка може дори да привлечете и приятна изненада за себе си.

Водолей

Денят е добър за прекарване вкъщи, но вас ще ви тегли навън. Ако не може да устоите на това си желание вземете семейството си в пътуването.

Риби

През този ден оставете място за вълшебство в деня ви. Заемете се с изкуство. Не оставяйте душата си да гладува.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети