Хороскопът за 23 май

DenNews.bg
23.05.2022
размер на текста:

 Овен

Днес нещата ще ви се струват прекалено сложни, а това не е така. Дайте си достатъчно време преди да действате.


Телец


Сега е моментът да настоявате за желаните промени във връзката ви. Не правете големи компромиси с намеренията си, защото по-късно ще съжалявате.


Близнаци


През този ден искреността ще е най-ценното ви качество. Ако се опитате да лавирате отсрещната страна ще разбере и може да опорочите важни за вас отношения.


Рак


Днес ще се сблъскате с големи предизвикателства. Сега е много важно да сте психически силни и да не се подавате на стреса и паниката.


Лъв


Бъдете по-самоуверени през днешния ден. Не се колебайте да откажете предложение, ако противоречи на убежденията, колкото и примамливо да ви звучи.


Дева


Днес ще действате със скоростта на светлината. Това предполага повишаване на риска от грешки. Оставете си време, за да проверите дали не сте сбъркали някъде.


Везни


Големите промени в живота не стават без компромиси, но и нищо не е толкова страшно, колкото изглежда в дадения момент. Нужен ви е само малко повече кураж.


Скорпион


Бъдете сигурни, че добрите ви намерения ще бъдат оценени. Не правете сметка на действията си. Водете се от сърцето си. Отплатата няма да се забави.


Стрелец


През този ден искреността ще е най-ценното ви качество. Ако се опитате да лавирате, отсрещната страна ще разбере и може да опорочите важни за вас отношения.


Козирог


Днес погледнете ситуацията с погледа на страничен човек. Само така ще можете да вземете най-правилното решение. Не се колебайте да признаете пропуските си.


Водолей


Ако нещо не ви харесва – не го приемайте. Губенето на ценно време и енергия в обсъждането на това как нещо не е както трябва не е ефективно действие.


Риби


Този ден не си мислете, че всичко е загубено. Ще може да се отърсите от тревогата с помощта на физически упражнения.