Гордостта на Дупница Елица Василева се омъжва в Белград

DenNews.bg
21.05.2022
размер на текста:

Броени дни преди една от най-добрите ни волейболистки - Елица Василева, да стане официално госпожа Атанасиевич, тя гостува на Петър Бакърджиев в спортния ни подкаст "За спорта без клишета".


На 27 май в Белград Василева ще се врече във вечна вярност на сръбската волейболна звезда Александър Атанасийевич.

В дигиталното студио на bTV капитанът на националния ни отбор разкри, че е решила да смени името си след сватбата.

"Още не съм решила (на фланелката какво ще пише), не е на дневен ред. Сменяме имената си, защото искаме и уважаме съпрузите си. Ще бъде интересно да има и жена Атанасиевич.

Василева разказа надълго и нашироко и за европейското първенство миналата година в България, което за тима ни завърши трагично с неочаквана загуба на 1/8-финалите от Швеция.

"Все още настръхвам, много смесени спомени имам. Това беше първото и последното, вероятно, европейско първенство в България. Хора, близки до отбора, опитваха да ни успокоят. Но и да се бяхме класирали, нямаше здравословно да ни допуснат да пътуваме. Това за мен беше пети ден с температура от 38 градуса. Беше много тежко", спомни си тя.

Какво още си казаха двамата за предразсъдъците в българския волейбол и за скритите сметки при избора на треньори - гледайте и слушайте в епизод 14 на "За спорта без клишета".

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети