Хороскопът за 23 април

DenNews.bg
23.04.2022
размер на текста:

 Овен


Днес бъдете бдителни и спазвайте правилата за движение, независимо дали сте шофьор или пешеходец. Вечерта бъдете внимателни в общуването с половинката ви.


Телец


Днес не попадайте в плен на обещания. Колкото и реални да ви се струват имайте резервен вариант за действие.


Близнаци


Отношенията са сложно нещо и днес обстоятелствата ще ви го подскажат. Ще ви се наложи да направите жертва.


Рак


Денят е подходящ за нови познанства и за възстановяването на забравени отношения. Ще имате изгода от това, както в професионалния, така и в личния живот.


Лъв


Няма да има по-силно оръжие от усмивката ви днес. Раздавайте я смело на всички и по всякакъв повод.


Дева


Днес е ден, в който децата и семейството трябва да са на първо място за вас. Работата е важна, но е необходимо да намерите баланса между двете.


Везни


Днес помислете с какво може да освежите имиджа си. Повече цвят и свобода няма да ви навредят.


Скорпион


Днес може да правите всичко, което искате стига то да не вреди на близките, околните и когото и да било друго около вас. Бъдете пестеливи.


Стрелец


Отметнали сте едно доста тежко задължение и имате пълното право да празнувате. Съвсем скоро обаче набележете следващият връх за покоряване.


Козирог


През този ден се заобиколете от хора, които могат да ви бъдат полезни на вас, а не вие на тях. Денят не е подходящ за благотворителност.


Водолей


През този ден всички ваши отношения ще бъдат в подем. Няма значение дали става въпрос за лични, служебни или някакви други връзки.


Риби


Днес бъдете по-щедри от обикновено. Това се отнася най-вече до отношенията ви. Проявете толерантност и бъдете готови за компромис.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети