Евтини китайски стоки директно от вносителя

DenNews.bg
29.03.2022
размер на текста:

 китайски стоки

Ако преди години китайските стоки бяха синоним на ниско качество, то днес това далеч не е така и лесно може да се разбере по минималната едногодишна гаранция на продуктите. Кои са 4sales и какво предлагат, какви са предимствата на пристигащите от вносителя джаджи?

 

Кои са 4sales и с какво се отличават

Зад сайта 4sales.bg стои дружество, в управлението на което са китайски и български представители. Основната цел и мисия на компанията е предлагането на качествени и евтини стоки от Китай. Ние внасяме електронни джаджи, недостъпни за българите от друго място. Поддържаме българо-китайски партньорства, позволяващи ни да предложим оригинални маркови продукти, с подобаваща гаранция за качество и достъпни цени. Но как е възможно съчетаването на достъпни стоки от една страна и качествени от друга?

 

Евтини и качествени китайски стоки – мисията възможна

 

Често чуваме хора да казва, че не е възможно постигане на високо качество на изработката и евтино предлагане. Има особености, позволяващи изгодни оферти на китайски продукти, без влияние върху качеството:

  • зареждане директно от вносителя – един от акцентите във 4sales, тъй като купуваме продуктите възможно най-изгодно;
  • елиминиране на посредниците – посредническите търговци по пътя на стоките до България допълнително увеличават разходите за доставка. Ние имаме друга система;
  • оптимизация на разходите – следим разходната част и я поддържаме минимална, което ни позволява да предложим конкурентни оферти;
  • висока производителност – ние сме малък екип, но изключително производителни и всеки

 

Защо хората ни се доверяват

 

Фирма "ФАНГО - БГ" ЕООД, която стои зад онлайн магазин 4sales.bg, е на отрасловия пазар 12 години. През този период се нареди сред лидерите, предлагащи най-изгодни продукти. До момента ни се довериха хиляди хора и голяма част от тях останаха наши лоялни клиенти. Това е така, защото ние сме бързи в обслужването, предлагаме безплатна консултация чрез компетентни оператори, евтини цени, високо качество, огромни наличности на склад и още много други.
Сайтът ни е изключително иновативен и лесен за навигация както от настолните компютърни устройства и лаптопи, така и от мобилните електронни джаджи с различни размери на екраните. За хората, харесващи традиционния начин на пазаруване, имаме и физически магазин в столицата, където всеки да ни посети и изпробва артикулите на място.
 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети