Хороскопът за 27 март

DenNews.bg
27.03.2022
размер на текста:

 Овен


Днес може да научите нещо смущаващо. Ако се замислите, отдавна сте се досещали за това, така че не бъдете много изненадани.


Телец


Това е ден, в който да се вслушате в нечий съвет. Този път чуждото мнение ще ви направи услуга.


Близнаци


През този ден ще може да спечелите всеки словесен двубой. Пригответе се за приятна битка, от която ще излезете победител.


Рак


Това е ден, в който да се радвате на всичко, което се случва около вас. Обърнете внимание на малките и красиви неща.


Лъв


През този ден не се подавайте на влиянието на неприятна новина. Тях винаги ги е имало, не им отдавайте такава важност.


Дева


Това е ден, в който ще сте в центъра на вниманието. Не се опитвайте да се скриете. Направете така, че процесът да е приятен и за двете страни.


Везни


През този ден направете нещо хубаво и непланирано. Така ще имате ден-празник, който ще запомните дълго време.


Скорпион

 

Денят ще започне по един начин, но това не означава, че ще приключи по същия. Не се отчайвайте и не спирайте да мислите положително.


Стрелец

 

През този ден ще постигнете много повече, ако използвате тихи и любезни методи на общуване. Всякакъв вид агресия е противопоказана.


Козирог


Тази сряда ще имате големия шанс да направите голяма добрина. Не питайте за подробности, щом имате желание да го сторите - действайте.


Водолей


Днес ще се сблъскате с някаква нечестна постъпка. Не влагайте прекалено много емоции в случилото се, а просто си направете изводите и отминете.


Риби


Тази неделя ще може да проверите доколко е силна волята ви. Сега е много важно да вярвате в положителния развой на събитията. 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети