Ротаракт Дупница с кампания за събиране на средства за двойка с репродуктивни проблеми

DenNews.bg
28.02.2022
размер на текста:

 Ротаракт клуб Дупница ще организираме за втора поредна година благотворителната кампания ,,С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми" на 8. март 2022г. Партнирайки си с фондация „Искам бебе" събраните пари от кампанията ще бъдат предоставени на една двойка с репродуктивни проблеми от град Дупница за извършването на инвитро процедура. Печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус.

"Щастливи сме да обявим, че събраните средства от добрите жители на община Дупница през 2021 година помогнаха на една двойка да посрещне своето бебче през януари тази година.

Тази година организираме и викторина с цел събиране на допълнителни средства за проекта ,,С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми". Викторината ще се проведе на 3. март в 19:30 часа в кафе-клуб Плаза, като всеки желаещ да участва, може да се запише тук: shorturl.at/dsDS4.

Приканваме всички граждани да се включат в кампанията ни със скромно дарение, а в замяна всеки ще получи цвете за празника. Очаквайте представители на Ротаракт клуб Дупница в 10:00 часа на 8. март (вторник) на площад Свобода.

Помогнете ни да донесем щастие и любов в дома на едно семейство от нашия град, както и да информираме по-голям процент от обществото за този проблем, пред който, за съжаление, се изправят все повече хора!

Ще сме много благодарни информацята да достигне до Вашите читатели и слушатели, благодарим Ви!", гласи писмото от Ротаракт Дупица

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети