Дейли Мейл: Камерън Диас излиза от пенсия!

DenNews.bg
23.12.2022
размер на текста:

 Камерън Диас излиза от пенсия! 50-годишната актриса бе видяна за пръв път на снимачната площадка  с Джейми Фокс в Лондон четири години след като потвърди, че спира да играе

Камерън Диас бе заснета за първи път на снимачната площадка в Лондон на нейния филм за завръщане, Back In Action, четири години след като потвърди пенсионирането си и осем години след участието си в последния й филм.

Актрисата, на 50, изглеждаше невероятно в червен шал, който не може да бъде пропуснат, когато отиде на работа с дългогодишния си приятел и колега Джейми Фокс, на 55, и Глен Клоуз, на 75, в Лондон в четвъртък вечер.

След години на спекулации, тя официално обяви, че спира да се занимава с актьорство през 2018 г., за да може да посвети повече време на себе си и съпруга си рокер Бенджи Мадън.
Година по-късно тя приветства дъщеря си Радикс, на три години, през декември 2019 г. и каза, че „не може да си представи“ да остави детето да се впусне в 14-часови снимачни дни.

Малко се знае за предстоящата екшън-комедия на Netflix, но Глен беше видян да снима сцени на река Темза.
Линейка също беше забелязана в отцепената зона, докато Камерън и Джейми прегръщаха две деца актьори, момче и момиче. В реката изстреляха и две моторни лодки.

Краят на пенсионирането на Камерън беше обявен чрез съобщение, което беше споделено в Twitter акаунта на Джейми през юни.

Той по-специално привлече Том Брейди в опит да придума бившата пенсионирана актриса да се върне от дългогодишната й почивка.

По време на разговора тя изрази колко обезпокоена е да направи съобщение.

Тя каза: „Толкова съм разтревожена в момента, крача из стаята… не знам как да направя това, разбирате ли?“

Джейми също добави съобщение, в което отбеляза, че има нужда от малко помощ, за да върне Диас в актьорството.

Тя написа: „Джейми Фокс, само ти можеш да ме върнеш в действие!!! Нямам търпение, ще бъде страхотно!'

Последната роля на Камерън на екрана беше като г-ца Колийн Ханиган в музикалната комедия от 2014 г. „Ани“, в която Джейми също участва.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети