Хороскопът за 28 ноември

DenNews.bg
28.11.2022
размер на текста:

  Овен


Днес нещата няма да ви се получат толкова лесно, но пък иначе няма да ви е сладко. Положените усилия ще ви доставят истинско удоволствие.


Телец


Днес ще може да се обърнете към себе си. Направете един честен анализ на отминалите седмици преди да продължите напред.


Близнаци


Днес ще може да обещаете много неща, но дали ще може да ги изпълните след време е спорен въпрос. Бъдете отговорни към себе си и другите.


Рак


Днес ще може да се каже, че ще имате втори шанс. Бъдете напълно сигурни в това, което правите и последиците, които ще има за вас.


Лъв


Днес не проверявайте колко може да издържите. Вие най-малко имате нужда от подобни подвизи, а и никой не го иска от вас.


Дева


Днес ще сте на крачка от славата. Важното е да не се възгордявате прекалено. Сега заложете на по-морални качества.


Везни


Днес ще сте толкова вдъхновени, че може да забравите за някои основни и важни неща. Напишете ги още от сега и следвайте списъка.


Скорпион


Днес ще може да си починете от собствената суета. Постарайте се да уловите хубавите страни на това състояние и да попадате в него по-често.


Стрелец


Това е ден, в който да седнете и да помислите как бихте могли да изненадате любимия ви човек. Раздайте се, както никога до сега.


Козирог


Днес ще ви се наложи да решите важен въпрос. Заложете на сигурността, ако съществува риск за вас, в каквото и да е отношение.


Водолей

 

Днес ще научите много нови неща. Предстои ви шанс за развитие в напълно нова сфера, която изцяло ще ангажира вниманието ви.


Риби


Днес ще можете да се доверите на интуицията си. Не позволявайте на притесненията да вземат връх. Бъдете по-уверени в себе си.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети