Мощни агитки подкрепят Марек и Локомотив Пд в сблъсъка на "Бончук" днес за Купата на България

DenNews.bg
27.11.2022
размер на текста:

 Мощни агитки подкрепят днес Марек и Локомотив Пд на стадион Бончук, където двата отбора ще се сбъскат за Купата на Бъгария. Очаква се феновете на железничарите да изпълнят сектора за гости на стадиона в Дупница. Феновете на Марек също ще изпълнят своето място, за да дадат максималното от себе си любимия отбор да отбележи поредния победен мач.

“Черно-белите” проведоха вчера по обед последното си занимание преди срещата. Мачът ще пропусне Георги Каракашев, който е наказан.

Ето в какъв състав ще бъде Локомотив:
Илко Пиргов, Динко Хоркаш, Мартин Паскалев, Райън Бидунга, Матеус да Силва, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Луан, Александър Василев, Пиер Зебли, Петър Витанов, Джовани, Евандро, Бабакар Дион, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Преслав Боруков, Ивайло Димитров.

Според футболните специалисти, гостите от Плавдив са фаворит, но умерените футболни нагласи на фенове и футболисти от българският шампионат, сочат информация, за това, че Марек няма да излезе обречен на “”легендарния”.

Да подкрепим момчетата и треньорът им Танчо Калпаков, заслужили този двубой и доказали качествата си до това ниво на турнира.
Всички на стадиона!

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети