Хороскопът за 7 октомври

DenNews.bg
07.10.2022
размер на текста:

 Овен

Днес ще имате възможността да наваксате пропуснатото в отношението с любими и близки хора. Не се колебайте да се отблагодарите и извините на когото трябва.

Телец

Предстоят ви много моменти за утеха. Помислете дали не пропускате нещо важно, което да кажете на любимия си човек. Бъдете щедри на думи и на дела.

Близнаци

През този ден не се изкушавайте да влизате в сплетни и интриги. Може да ви се струва, че сте водещи в спора, но ситуацията се променя.

Рак

Това е ден, в който да издигнете забавлението в култ. Забравете за чистене или готвене и започнете да се наслаждавате на живота.

Лъв

През този ден е много вероятно оптимизмът ви да е в повече. Няма лошо, особено ако решите да раздадете от него на други хора.

Дева

Това е ден, в който изкуството ще ви донесе истинска наслада и успокоение. Ако ви се пее - пейте, правете каквото ви душа иска и не се ограничавайте

Везни

Това е ден, който да посветите на приятелите ви, особено ако не сте ги виждали отдавна. Очаква ви ден, който ще ви топли, като мил спомен в бъдеще.

Скорпион

Днес от вас ще се изисква да се изправите с проблемите за решаване очи в очи. Бъдете смели и неотстъпчиви от истината и добрите намерения.

Стрелец

През този ден бъдете максимално открити. Искреността ви ще впечатли мнозина и ще спечелите много съмишленици и верни приятели.

Козирог

Това е ден, в който ще спечелите битка и важен съюзник на ваша страна. Не отказвайте помощ и подкрепа, бъдете себе си.

Водолей

Единственото, което трябва да спазите днес е да не сваляте усмивката от лицето си. Това ще е гаранцията за вашето приятно прекарване.

Риби

Днес е добър ден да се опитате да откажете цигарите. Не мислете за това, че ги отказвате, намерете си достатъчно занимателна работа.