КАК ПРАВИЛНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВИБРАТОР? СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

DenNews.bg
24.10.2022
размер на текста:

 секс вибратори

Всяко уважаващо себе си момиче трябва да има в колекцията си поне няколко вибратора и това е абсолютната истина. Благодарение на вибратора можете бързо и лесно да успокоите нивото на стрес чрез оргазъм. Това е прекрасен заместител на секса, както и начин за неговото разнообразяване. Има обаче много интересни трикове и тактики, които можете да прилагате с него. Как да изпитате множество разнообразни усещания?

 

6 техники, които ще засилят усещанията

 

Нека разгледаме няколко различни техники за употреба на любимата играчка на милиони жени.

1.Намерете своите ерогенни зони – вземете вибриращата играчка и започнете нежно да се галите по ерогенните си зони. Докосвайки с върха устните си, прокарайте устройството бавно по врата си и слизайте още по-надолу. Обърнете специално внимание на гърдите и зърната. При повечето жени именно там е най-чувствителната ерогенна зона. Когато вече се почувствате достатъчно възбудени и готови за секс, фокусирайте се повече върху вътрешната част на бедрата и срамните устни. Не бързайте да поставяте вибриращото устройство във влагалището си. Заигравайте се. Докоснете клитора и бавно се придвижете надолу към входа на влагалището, вкарайте го бавно вътре, след което го издърпайте обратно нагоре. Възбудата ви ще започне да нараства, а тялото ви да изисква повече натиск.
2. Дразнете се нежно – тази техника може би прилича не предишната, но в този случай ще съсредоточите вниманието си върху вагината. Не забравяйте, че контактът с интимните ви зони трябва да бъде възможно най-нежен. Трябва добре да усетите с тялото си къде има най-много нервни окончания, които при активиране, биха ви доставили невероятно удоволствие. Прикрепете долния връх на вибратора към дъното на вагината. Сега бавно го повдигнете до главата на клитора. Щом достигнете до върха, бавно се спуснете отново надолу. Какъв трябва да бъде натискът и скоростта на движенията, тялото ви само ще подскаже. Не бързайте да го вкарвате във влагалището си. Насладете се на нежното докосване възможно най-дълго, както при играта преди секс.
3. Фокусирайте се върху клитора – именно в тази зона ще получите максимално удоволствие и вълнение не само по време на секс, но и при самозадоволяване. Ако направите всичко правилно, можете да полетите на седмото небе от удоволствие. Докоснете клитора си с вибриращата играчка и си поиграите малко със себе си. Извършвайте кръгови движения по цялата повърхност на клитора. Обърнете специално внимание на горната му част. Изберете правилния натиск и ритъм за вас и разберете кои докосвания ви харесват най-много.
4. Докосвайте горната част на клитора – ако докосването на вибратора ви кара да се чувствате неудобно или болезнено, не се притеснявайте, не сте единствената. Винаги обаче има начин за справяне с този проблем. Първо се опитайте да намалите натиска върху нежния клитор. Намалете също и ритъма на движение. Това трябва да се извършва изключително нежно, за да ви донесе наслада. Ако все още не можете да се отпуснете и вибраторът носи дискомфорт, тогава просто галете горната кожа в зоната. Правете го бавно и внимателно – в секса и самозадоволяването не се бърза.
5. Опознайте се отдолу – искате ли да получите истински ураган от емоции, като от секс? Вземете вибратора и го притиснете с цялата му повърхност към срамните си устни. Главата трябва да е в контакт с клитора, а задната му част трябва да лежи върху долната част на влагалището ви. Свийте леко краката си, за да държите вибратора по-лесно и да се отпуснете. Преместете играчката наляво и надясно. Нагоре и надолу. Извършвайте тези движения внимателно, без да бързате. Именно тази тактика ще ви помогне да стимулирате цялата външна част на вагината си.
6. Проникване – това най-вероятно е моментът, за който цялото ви тяло копнее. С помощта на лубрикант бавно и внимателно вкарайте вибратора във влагалището. Усетете го с всяка своя клетка. Не забравяйте, че първата част от влагалището е най-чувствителна. Точно за това недейте да бързате да прониквате навътре със секс играчката. Облегнете главичката на вибратора на входа на влагалището си и с кръгови движения го вкарайте с 2-3 сантиметра. Притиснете го към стените на вътрешността си и си дайте време да се насладите на момента. След това вече можете да го вкарате напълно. За по-ярки усещания започнете да натискате там, където сте усетили, че са най-чувствителните ви точки.

Следвайки тези съвети, много бързо това устройство ще ви стане любимата секс играчка.

 

Какво да правим, когато вече сме проникнали във влагалището?

 

Има няколко начина да си доставите удоволствие по време на преживяванията си с любимата играчка. Ето ги и тях:

- Завъртете играчката наляво и надясно. Такива движения тип махало включват всички части на влагалището, дори и тези, които не са били стимулирани преди това. Ще бъдете особено доволни, ако местите вибратора и нагоре-надолу в същото време. Този метод лесно ще ви доведе до оргазъм;
- Работете едновременно в две области. Оставете устройството във вас и се отпуснете напълно. Междувременно галете клитора си с пръсти. Двойната стимулация на моменти ще увеличи усещанията и ще ви приближи към върха на блаженството;
- Ако обичате позата на каубойка в секса, можете да седнете върху устройството. Вибриращата играчка обаче ще ви донесе съвсем други усещания. Седнете върху него и се опитайте да го поемете максимално навътре.
Експериментирайте с силата на натиска, настройката на вибрация и дълбочината на проникване. Усетете тялото си. Опитайте се да намерите G-точката си и да извлечете максимума от това секс преживяване.

 

Включете вибратор в леглото с партньор

 

Вибраторът определено е най-добрата секс играчка за разнообразяване на преживяванията с партньор в леглото, твърдят от онлайн магазин Клеопатра. Особено ако сте заедно от дълго време и имате нужда от нови усещания. Можете да откриете множество разнообразни видове на различни цени. Основното важно нещо тук е да не сте срамежливи и да не се страхувате от експерименти. Устройството ще ви помогне да увеличите възбудата не само за вас, но и за вашия партньор.

Опитайте се да го използвате в любимите си секс пози. Да, в някой ще е трудно, но ако познавате тялото си и знаете накъде да се извиете, всичко ще се намести от самосебе си. Можете сами да стимулирате клитора си с него по време на секс или да оставите това на партньора си. Всичко зависи както от позата, така и от личните предпочитания.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети