Какво е бърз кредит до заплата

DenNews.bg
24.01.2022
размер на текста:
 Бързи кредити до заплата
Живеем в несигурни времена, когато финансовите затруднения дебнат от всеки ъгъл. Дори и да получаваме хубава заплата е напълно възможно тя да бъде забавена, или пък ненадейно да се появят непредвидени разходи, които трябва да погасим в срок. Всяко едно от тези обстоятелства е основателна причина да потърсим услугите на небанкова институция и да подадем документи за бърз кредит. Можем да направим това изцяло онлайн и да получим парите си до часове, разказват от Cash Credit.
 
Какво представляват бързите кредити до заплата

Тяхната популярност става все по-голяма в наши дни, защото са изключително изгодни:

 • бързите кредити до заплата се връщат в срок до 30 дни – този кратък период е напълно достатъчно, за да обслужите задълженията си, тяхното погасяване да не се протака излишно във времето; 

 • отпускат се без лихва – това често се прилага за нови клиенти на кредитната фирма и при суми до 600 лева; 

 • размерът им е от 100 до 1000 лева – това ще ви даде свободата да изберете възможно най-подходящия за вас финансов продукт, който не само ще ви помогне да излезете от кризата, но и няма да натовари допълнително портфейла ви; 

 • може да използвате гарант, за да се възползвате от обезпечения – отново още една чудесна възможност да се отървем от създалия се паричен хаос и да отворим нова страница. 

Бъдете решителни и не оставяйте важните дела за по-нататък. Сега е времето да потърсите добро решение на проблема с паричния дефицит и да си поемете глътка въздух.

 

Кога да се възползваме от тях
 
 
Бързите кредити до заплата са полезен финансов инструмент, на който все повече хора разчитат, за да се избавят от паричните затруднения. Удачно е да заложим на тях, когато трудовото ни възнаграждение е забавено (често срещано явление), когато просто ни е нужна малка сума или пък сме останали без работа, а респективно и без доходи. Необходимостта от оборотни средства е също честа причина да се възползваме този вид кредитни линии, при които намираме оптимални клиентски условия, съобразени изцяло с платежните ни способности.
 
 
Отпускат ли се без поръчител

 

За да бъдем одобрени за бърз кредит до заплата, не е нужни да търсим гаранти по заема, въпреки че и тази опция е налична. Дори и ако сме с лошо ЦКР отново няма да срещнем пречки да бъдем финансирани, като в някои случаи е възможно да се възползваме от линии без лихва. Това обикновено важи за нови клиенти на фирмата, които възнамеряват да се възползват от услугите ѝ.
 
Как да кандидатстваме
 
 1. Подаването на заявление за бърз кредит до заплата се случва в няколко лесни стъпки, с които всеки клиент би се справил успешно. Те са както следва: 

  1. Направете своята регистрация в интернет сайта на дружество, за да си създадете потребителски профил. След като тази точка е отметната, вие ставате част от система, която ще ви предложи множество опции. 

  2. Отделете от времето си, за да разгледате всички финансови предложения – освен към бързите кредити до заплата, е възможно да проявите интерес и към други видове заеми, като суми до 5000 лева, обединяване на задължения и др.

  3. След като решите от кой финансов продукт искате да се възползвате, се заемете с попълването на личните си данни. Снимането на документа за самоличност и прикачването му към вашето онлайн заявление е също част от тази стъпка.

  4. Финалният етап е получаването на отговор – имайте предвид, че одобрението е възможно и ако сте с лошо ЦКР, което не бива да ви притеснява. Дори и лицата без доходи и с няколко заема имат потенциалния шанс да получават положителен отговор. 

  Бързите кредити до заплата могат да се окажат вашето спасение, когато нещата в материален план не изглеждат добре, а други алтернативи нямате. Затова обмислете възможността да “освежите” баланса по банковата си сметка и заложете на изгодни решения като спешните заеми “Кеш на ден”. 


 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети