35 са новите случаи на коронавирус в Дупница

DenNews.bg
21.09.2021
размер на текста:

35 са новите случаи на коронавирус в Дупница за последното денонощие. В областта са установени 62 положителни проби, от които в Кюстендил – 13, Бобов дол – 5, Кочериново – 4, Сапарева баня – 3 и Невестино – 2, съобщават от Областния оперативен щаб.


Към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница са хоспитализирани 22 лица. Един пациент е интубиран, трима други са на интензивно лечение. От хоспитализираните 12 души са на кислород и в средно тежко състояние.

Към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“-Дупница са настанени за лечение 18 пациенти. Осем са на кислород, като трима от тях са в по-тежко състояние.

В Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил са хоспитализирани 31 души. На интензивно лечение са двама от тях, други трима пациенти също са в по-тежко състояние.

Починал е 88-годишен мъж от община Кюстендил, който е имал придружаващи заболявания. Областният оперативен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалия.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети