Марек призова феновете за подкрепа, Левски вече продаде 500 билета

DenNews.bg
20.09.2021
размер на текста:

За по-голяма подкрепа от трибуните призовават от ръководството на Марек за двубоя от турнира за Купата на България срещу Левски. Мачът е в сряда от 13 ч. на стадион „Бончук“, а домакините се надяват повече хора да дойдат и да подкрепят дупнишкия тим. Стана ясно и че в рамките на днешния ден Левски е продал на своите привърженици първата пратка от 500 билета за срещата. На „сините“ са отпуснати още 500 билета, които също се очаква да бъдат разграбени като топъл хляб.

„Призоваваме и нашите фенове да се активизират, да си закупят билети и да ни подкрепят от трибуните. Нека да не чакат последния момент, а да се възползват от предварителната продажба на билети. По този начин ще се избегнат струпвания на хора непосредствено преди мача и ще се улесни организацията около двубоя. Освен това всеки закупен билет е финансова подкрепа за нашия клуб, при положение, че бюджетът ни е скромен. Нуждаем се от подкепа от феновете в този мач, за да се превърне в зрелищна битка на терена с подобаваща атмосфера по трибуните. Елате на стадиона в сряда, имаме нужда от вас! Нашите футболисти ще дадат всичко от себе си в името на Марек!“, заявиха от ръководството на клуба.

Както съобщихме, започна предварителна продажба на билети за мача в Дупница. Талоните са на цена от 7 лв. и вече могат да бъдат закупени от заведението на ст. „Бончук“.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети