Христо Михалчев: Безвластието в момента не е добро за страната ни

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
05.07.2021
размер на текста:

 1. Господин Михалчев, отново сте в предизборната надпревара като кандидат за депутат на ВМРО. Какво означава за Вас гласуването на доверие за втори път?
За мен ВМРО е кауза. Аз не съм кариерист и не съм във ВМРО, за да имам лична изгода. След като ръководството ми е гласувало доверие и като председател на ВМРО гр. Дупница,   заставам и поемам отговорност. Тези които ме познават знаят , че аз не съм човек , който дава празни обещания и предпочитам делата да говорят за мен.

2. Към какво се стремите като кандидат за депутат от патриотичната коалиция?
Има няколко неща, които са с приоритет за мен.
Първо: Ще се противопоставям на джендър идеалогията, защото смятам , че трябва да съхраним нашите християнски ценности и семейството трябва да се състои от майка, баща и деца.
Второ: Ще се боря за ограничаването на влиянието на Турция чрез ДПС в България. Не смятам, че е нормално Ердоган да определя политиката на страната ни.
Трето : Ще се боря за отстояването на българския интерес в спора ни с РСМ. Въпреки , че македонците са наши братя, те все още се управляват от хора поставени от Белград.
Четвърто: Смятам, че за един депутат е изключително важно просперитета на града и района откъдето е избран. Трябва да се лобира за реализирането различни стратегически за района проекти.

3. Какви основни цели си поставяте Вие като лидер на партията в Дупница?
Усилията ми са насочени към младите. В момента сме в процес на възстановяване на младежката ни структура. Ще се съсредочим в реализирането на различни идеи на местно ниво и по този начин да запалим патриотично настроените младежи за каузата на ВМРО.
4. Какво трябва да се промени в следващия парламент?
Жизнено важно е следващият парламент да започне да работи колкото се може по-бързо, защотото това безвластие в момента не е добро за страната ни. Иначе приоритетите ти изброих по-горе.

5. Какво бихте казали на избирателите, които ще отидат до урните на 11-и юли?
Да гласуват по-съвест и да не продават гласа си, защот от техния избор зависи бъдещето на всички ни.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети