Футболист на Марек с тежка контузия

DenNews.bg
05.07.2021
размер на текста:

Неприятна новина в лагера на Марек по-малко от 3 седмици преди началото на сезона във Втора лига. Полузащитникът Джордж Николов получи тежка контузия по време на контролния мач с Нефтохимик. Халфът е със скъсани предни кръстни връзки на коляното и ще се наложи операция, разбра DenNews.bg. Възстановяването трае няколко месеца, а това означава, че Николов ще може да се завърне на терена едва за последните мачове от първенството. Отсъствието на полузащитника е тежък удар и по треньорското ръководство, след като отборът и без друго не може да си позволи сериозна селекция.

„Тази контузия е лоша новина както за Джордж Николов, така и за нас като ръководство, след като ще трябва да се лишим от футболист в средата на терена. Колкото и да ни е трудно финансово, ще направим всичко възможно да подпомогнем момчето. За съжаление това е втора такава контузия в отбора след травмата на Митко Илиев, който се възстановява от операция“, заяви за DenNews.bg президентът на Марек Цветан Видински.

Междувременно продължават ремонтните дейности по стадион „Бончук“ за началото на първенството. От клуба обаче изразиха опасения дали ще могат да изпълнят изискванията на БФС за професионален футбол, след като базата от години се нуждае от сериозни подобрения.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети