„Адела“ се грижи да бъдем свежи и защитени в летните горещини

PR
27.07.2021
размер на текста:

Летните горещини вече са тук, а с тях идва и нуждата да полагаме повече грижи за кожата, косата и личната си хигиена, така че да сме хем защитени от слънцето, хем да се чувстваме комфортно и свежо, независимо от температурите навън.
Магазини „Адела“ в Дупница, Сапарева баня и Бобов дол предлагат целия необходим набор продукти за защита и грижа, които трябва да присъстват на дамската тоалетка, в семейната баня, а и в чантата ни за работа, разходка или мечтана почивка – слънцезащитни кремове и лосиони, лосиони и шампоани за коса, дезодоранти, освежаващи и хидратиращи спрейове и др.
В момента в магазини „Адела“ си партнира с две компании – “Bioten” и “STR8”, които ще ви зарадват с подарък при закупуване на поне един продукт от двете марки.
Наградите се получават веднага на касите в магазините, като при закупен поне един продукт „Bioten” до 15 август ще получите мини дезодорант на марката.
Мини дезодорант “STR8“ ще получите на касите и при закупуване на поне един продукт на марката, като срокът на тази кампания е до изчерпване на количествата.

В магазини „Адела“ ще намерите всичко необходимо за вас, семейството и дома и то на цени на едро.

Магазините се намират на:

ул. „Св. Иван Рилски“ №29, Дупница (сградата на бившето Зъболечение на „Минчов площад“)
жк „Бистрица“, Дупница (в сградата на Стария супер зад бл. №54)
ул. "27-и октомври", бл. №23 в град Бобов дол
ул. "Германея" № 2, Сапарева баня

Последвайте "Адела" във Фейсбук, за да сте в крак с всяка промоция и изненада.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети