Виктория Василева: Благодарим за подкрепата! Тя означава не само доверие към нас, но и гражданска смелост!

DenNews.bg
12.07.2021
размер на текста:

Благодарим за подкрепата на всички граждани, които гласуваха за нас. Тази подкрепа означава не само желание за промяна, не само доверие към нас, но означава и връщане на гражданската смелост. Знаем колко обвързани в зависимости са Кюстендил и областта, колко хора са принудени да гласуват по определен начин и колко силно изразен е тук корпоративния вот. Благодарим за проявената смелост, за оказаното доверие и благодарим, че с нарастващата подкрепа вече имаме шанс за съставяне на правителство. „Има такъв народ“ ще поеме своята отговорност и ще предложи кабинет.
Това каза Виктория Василева, водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ за област Кюстендил.
Тя благодари и на общинските ръководства на партията в област Кюстендил, които „положиха максимални усилия не само да стигнем по повече хора, но и водиха нормална кампания, без компромати и мърсотии“.

„Водихме кампанията, така че всички заедно днес може да се поздравим с нарастваща подкрепа във всяка една община в областта, без самият Кюстендил. Това не е изненадващо, предвид хвърлените усилия в „организиране“ на вота от силни фигури в ГЕРБ.

Ние сме победителите на тези избори, включително в област Кюстендил, защото ГЕРБ и партиите на статуквото губят значително от собствения си резултат. Ние сме тези, които увеличаваме доверието. Това означава отговорност. Ще я поемем. Но пътят няма да бъде нито лесен, нито кратък, защото мафията е пуснала дълбоки корени, настанила се е трайно във всеки регион и във всяка сфера, беззаконието е деформирало държавността и трови включително личните ни животи. Първата стъпка я направихме – гражданите връщат смелостта си и това ме прави изключително щастлива и мотивирана за работа. Този път ние се захващаме с работата, защото имаме да си връщаме държавата“, казва още Василева, която е и главен секретар на „Има такъв народ“ в официална позиция.
Припомняме, че на изборите през април Василева бе избрана за народен представител с мандат от област Кюстендил.
Както вече съобщихме, ИТН има 1 077 гласа повече в областта. През април за листата на партията гласуваха 9 742 души, а на вота вчера тя е подкрепена от 10 819 души.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети