Областният управител Александър Пандурски и неговите заместници организират изнесени приемни на 8 и 10 юни

DenNews.bg
04.06.2021
размер на текста:

Изнесени приемни за жители на общините Бобошево, Кочериново, Рила, Дупница, Сапарева баня и Невестино ще проведат областният управител инж. Александър Пандурски и неговите заместници Йордан Гогев и инж. Георги Илинов.
Приемните с жители на Рила, Кочериново и Бобошево ще се проведат на 8 юни /вторник/. Областният управител инж. Александър Пандурски ще проведе приемна в Кочериново, от 14:00 ч. до 16:00 ч., в Заседателната зала на Общината.
Зам.-областният управител инж. Георги Илинов ще се срещне с жителите на Рила, от 11:00 ч. до 13:00 ч., в залата на Община Рила.
Другият заместник, Йордан Гогев, ще има изнесена приемна в град Бобошево, от 11:00 ч. до 13:00 ч., в малката зала на НЧ „Лоза 1870“.


Приемният ден с жители на Дупница, Сапарева баня и Невестино ще се проведе на 10 юни /четвъртък/.
Приемното време във всяко населено място ще бъде от 11:00 ч. до 13:00 ч. Областният управител Александър Пандурски ще проведе приемна в град Дупница /в Заседателната зала на партера в сградата на Община Дупница/.
Зам. областният управител инж. Георги Илинов ще се срещне с жители на град Сапарева баня, а мястото е: малкият салон на НЧ „Просветен лъч 1905“. Заместник областният управител Йордан Гогев ще има изнесена приемна в Невестино, с място: залата на Общински съвет.
След всяка приемна инж. Александър Пандурски и неговите заместници ще проведат срещи и с кметовете на съответните общини.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети