Кандидатите на ГЕРБ-СДС в Крайници: Другите бягат от отговорност, да си върнем реда на 11 юли с №5

Избори 2021
23.06.2021
размер на текста:

При голям интерес премина вчерашната среща на кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в дупнишкото село Крайници.
Листата за 10 МИР беше представена от водача Христо Терзийски, Даниел Александров, д-р Александър Паризов и Станислав Тенев. Една от основните теми на разговор беше отговорността, която носят политическите партии пред своите избиратели. Кметът на Дупница инж. Методи Чимев сподели своя управленски опит и заяви, че по време на служебен кабинет държавата не функционира правилно, институциите и общините не могат пълноценно да си вършат работата. „България трябва да има работещ кабинет, който е показал, че може и знае - компилация между опит, експертиза и енергия“, допълни той.

"След изборите на 4 април единствено ние, от ГЕРБ-СДС, бяхме готови да поемем отговорност с излъчването на кабинет. Нито една друга политическа сила, която след нас получи проучвателен мандат, не показа, че иска да работи за доброто на страната и не направи дори опит да състави кабинет. Сега, по време на служебния кабинет, е изключително трудно на цялата държавна и на общинската власт по места да работи пълноценно. Сами виждате какво се случва в здравеопазването, вътрешните работи и във всяка друга сфера. Затова призоваваме на 11 юли всеки да помисли добре и да гласува отговорно", заяви по време на срещата в с. Крайници ексминистърът на вътрешните работи и водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски.

Кандидатът за народен представител и втори в листата Даниел Александров изрази своята радост от срещата с млади хора в с. Крайници. Той отказа да коментира „цирка и шоуто“, които белязаха 45-ото Народно събрание. В селото той случайно се срещна с известен треньор по борба, който тъкмо приключваше тренировка с Александър Сашов, млада спортна надежда и бъдещ шампион. Те проведоха емоционален разговор, направиха си много снимки заедно, начертаха бъдещи планове и оставиха незабравим спомен в сърцето на младия състезател, който на живо се срещна с един от спортните си идоли. Дани Александров сподели, че тази среща за него е част от мотивацията му да се занимава с политика - бъдещето на младите хора, перспективите, които имат, възможностите да се занимават със спорта, който обичат, и да получат качествено образование са негови каузи като народен представител.

Д-р Александър Паризов поздрави хората от Крайници искрено: „Много ми е лесно да говоря пред всички, защото ние сме пред вас по наше желание, а не по задължение. Онези, които обещаваха много през април, не направиха нищо. 45-ото Народно събрание беше не позор, беше нещо, което никой не трябва да помни. Това е резултат от много обещания и никаква отговорност“. Той подчерта, че на първо място за него и за представителите на коалиция ГЕРБ-СДС стоят националните интереси. Д-р Паризов призова на 11 юли гласоподавателите да върнат реда и сигурността в развитието на държавата, гласувайки с №5.

Кандидатът за народен представител Станислав Тенев представи себе си като експерт и говори прагматично за субсидиите за земеделските производители. Не веднъж по време на срещи с избиратели той се превръща в съветник и консултант по въпроси, свързани с обработването на земята. Той подчерта, че субсидиите в рамките на следващия програмен период ще стигнат до производителите благодарение на работата на кабинета на ГЕРБ и досегашния премиер Бойко Борисов. Това е неговата причина да бъде част от тази кандидатска листа, защото вярва в ефективната работата и вижда резултатите от нея.
Днес кандидатите от листата на коалиция ГЕРБ-СДС ще се срещнат с жителите на с. Бистрица.


Купуването и продаването на гласове са престъпления

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети