Дупница посрещна радушно кандидат-депутатите на "Има такъв народ": Време е за друго

Избори 2021
19.06.2021
размер на текста:

Кандидатите за народни представители на ПП Има такъв народ за област Кюстендил със симпатизант (със знамето)

Дупница посрещна радушно кандидатите за народни представители на ПП "Има такъв народ" и експерти от екипа на Слави Трифонов на откриването на кампанията на партията вчера вечерта.
„Време е за друго. За нов морал, за нови правила, за откритост и почтеност“, с този призив премина срещата с граждани, на която бяха представени кандидат-депутатите от листа за област Кюстендил.

„Време е за друго отношение на политиците към хората, на хората към политиката, дори и на друго отношение помежду ни. Време е за честно и открито отношение, да казваме нещата, такива, каквито са и наистина да има реална прозрачност и почтеност в политиката. Ние предлагаме листа от изключителни специалисти и не просто изключителни специалисти, но и хора познати в своята сфера.

Виктория Василева, а зад нея са експертите, които се срещнаха с дупничани. 


За област Кюстендил ще бъде водеща програмата ни за култура и туризъм. Това е сферата, в която този регион може да даде изключително много на България, а и не само да даде, но и да получи много. Област Кюстендил е известна не само с историята си, но и с минералните си извори и многото възможности за туризъм, които категорично не се оползотворяват. Тук може да бъде реализиран успешен балнео, СПА и културен туризъм. Другата сфера е земеделието. За съжаление малките и средните производители са изключително неоправдани и в нашата програма са залегнали мерки в тяхна подкрепа. Проблемите на всички хора в страната са еднакви – социална политика, образование, здравеопазване. Ние имаме ясна и категорична програма с много конкретни мерки, така че да има чувствителни промени във всички сфери.


Дали ще имаме правителство след 11 юли зависи от изборите, но вярвам, че този път резултатите ще бъдат по-категорични“, каза Виктория Василева, главен секретар на ПП "Има такъв народ" и водач на листата на партията за област Кюстендил.

Към присъстващите Василева се обърна с „приятели“, защото: „Обикнах този регион и хората, които живеят тук, защото срещнах едни истински и борбени хора; хора, които са готови не само да отстояват своето бъдеще, но и да отстояват своето настояще. Всички политици обещават прекрасно и бляскаво бъдеще, аз не искам да ви обещавам, а да ви призова всички заедно да изградим нашето днес, защото това, което поставим като начало днес, ще жънем в бъдеще“, каза водачът на листата.
Виктория Василева е завършила УНСС със специалност „Външна търговия и международен маркетинг“, в процес на дипломиране в НБУ специалност „Гражданска и корпоративна сигурност. Професионалният й стаж е АЕЦ „Козлодуй“, печатни и електронни медии, както и администрацията в частния бизнес. Била е народен представител в 38-то НС от СДС. Активен участник е в организирането и провеждането на националния референдум през 2016 г., иницииран от екипа на Слави Трифонов.

„Уродливото тяло на корупцията, прикрило се със сакото на сегашното управление – да го махнем. Да покажем, че ние сме нещо различно. Подкрепете ни, защото заедно можем да променим страната. Първата крачка е на 11 юли – да се подкрепим заедно с №22“, каза Андрей Михайлов, втори в листата на Има такъв народ. Той е завършил Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, има завършена специалност по право в ЕС, има 19-годишен професионален стаж. Специализирал е в областта на обществените поръчки и административното право, работил е частния сектор и в Комисията за защита на конкуренцията.


Той сподели още, че преди години е прекарвал дните си в Дупница и е изключително щастлив да е кандидат за депутат именно в област Кюстендил.


Трета в листата е областният координатор на партията на Слави Трифонов, кюстендилката Снежанка Траянска. Тя е магистър „Счетоводство и контрол“, има и висше образование „Агробизнес“, управлява собствен бизнес в областта на счетоводството и транспорта, работи и като експерт икономист към Окръжен съд-Кюстендил.

 

„Винаги съм се стремял да съм открит, да съм честен и да спазвам думата си. Целите ни са ясни и се надявам, че след 11 юли ще имаме възможност да реализираме програмата си“, каза и дупнишкият кандидат, д-р Здравко Данаилов, който е под номер четири в листата. Очаквано той получи най-силни аплодисменти от присъстващите, включително и след като притеснено, но и шеговито призна, че обичайно говори пред един човек, който и не може да отговаря, визирайки пациентите в стоматологичния си кабинет.

Пети в листата е дупничанинът Антон Стойнев. Той е завършил „Международни икономически отношения“, от 1996 до 2006 г. живее и работи в САЩ, а в момента работи в сферата на ресторантьорския бизнес.

Шести в листата е кюстендилецът Йордан Лазаров. Той е инженер и икономист, изпълнявал е ръководни длъжности във военната промишленост.


„Време е за промяна на управлението с нов морал и нови правила. Да докажем, че има такъв народ и не е нужно да чакаме още, за да живеем добре и достойно. Подкрепете ни с №22“, призоваха кандидатите на ПП "Има такъв народ".

Бащата на д-р Здравко Данаилов, уважаваният д-р Данаилов, дойде да подкрепи сина си. 

С гражданите се срещнаха и експерти от екипа на Слави Трифонов, а в началото отец Благой отслужи водосвет за здраве. 

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети