„Има такъв народ“ открива кампанията си в Дупница и Кюстендил на 18 юни, петък

Избори 2021
16.06.2021
размер на текста:

ПП „Има такъв народ“ ще открие на 18 юни, петък, кампанията си в Кюстендил и Дупница. Ще бъдат отслужени водосвети за здраве, а кандидатите за народни представители ще се срещнат с граждани при Арката на пл. „Велбъжд“ в областния град от 17 часа и пред хотел „Универсал“ в Дупница от 19 часа.
На събитията в Кюстендил и Дупница ще присъстват Виктория Василев, главен секретар на „Има такъв народ“ и водач на листата за област Кюстендил; юристът с дупнишки корени Андрей Михайлов, който е втори в листата на партията и е член на националното й ръководство; областният координатор и трета в листата Снежанка Траянска; дупничаните кандидати за народни представители от ИТН - общинският координатор за Дупница и четвърти в листата д-р Здравко Данаилов и местният бизнесмен Андрей Стойнев.
С гражданите ще се срещнат и част от експертите на партията на Слави Трифонов: Ивайло Кожухаров, Иван Хиновски, Цветанка Войнова, Теодора Пенева, Лидия Тенева, Александър Рашев и Манол Манолов.
ПП „Има такъв народ“ кани всички симпатизанти и граждани на двете събития, където ще могат да поговорят и зададат въпроси на кандидатите за народни представители.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети